Precis som på medlemsmötet under säsongen så blev närvaroantalet lågt när BFS anordnade årsmöte under tisdagen. Förutom styrelsen så närvarade fyra medlemmar. För att summera mötet så är styrelsen förändrad enligt:
– Vi går ner på fem representanter istället för sju. Nytt namn i styrelsen är Johan Gyllensten som går in som sekreterare.

För att tala klarspråk så behöver styrelsen mer hjälp från sina medlemmar under kommande säsong då BFS representeras. Detta kan handla om att göra tifon, stå i klacken, försäljning under läktaren etc. Om styrelsen skall fortsätta att dra hela lasset själva så hotas föreningen av nedläggning.

Under sommaren kommer medlemmar i föreningen att bjudas in till någon slags fest, arrangerad av föreningen.

Stadgarna har ändrats något från föregående säsong. I år hade styrelsen fullmakt att bestämma hur kommande styrelse skall se ut. Till nästa årsmöte ges medlemmarna en chans att säga sitt genom en omröstning. Nytt för kommande säsong är också att det endast är medlemmar i föreningen som ges tillträde till arrangerade bussresor, då inget annat anges. Stadgarna läggs upp på hemsidan inom kort.

Fullständigt protokoll från mötet kan läsas här: Årsmöte 2011.