Resor

Bussresa

OBS! Resan till Göteborg/Frölunda är inställd pga. för få anmälda. Vi öppnar istället upp för Linköping nedan:

Linköping – Tors 9/12

OBS! Läs hela texten.

Här nedan anmäler du dig till vår buss mot Linköping, torsdagen den 9 december. Det är viktigt att du anmäler dig själv och ingen annan samt endast ett namn per anmälan.

Observera att det från och med 1 december krävs att du har ett giltigt Covidpass för att få gå på SHL-matcher. Ni som anmäler er till våra resor tar själva ansvar för att ni har ett giltigt Covidbevis redo att visa upp i samband med entré till ishallen. Ni skall även vara beredda på att visa upp ert Covidbevis för våra reseledare på begäran. Alla som reser på våra bussar skall också vara helt symptomfria. Får man sjukdomssymptom skall man kontakta oss direkt. Läs mer om vad som gäller avseende Vaccinationsbevis Här. 

Ytterligare information kring regler etc. återfinns längst ner på denna sida.

Avresetid: 16:15
Pris BFS-medlem: 300:-
Pris Icke-medlem: 350:-
Matchbiljett ingår i priset.

Blue Front Support är nu kontantfria vilket innebär att resan betalas via swish på plats. Har man inte möjlighet att betala med swish kommer vi fakturera dig för resan samt lägga på 50:- i fakturaavgift.

Det blir inga stopp längs resan, vi kommer åka direkt mot Arenan. Vi rekommenderar att ni tar med matsäck till bussen.

Notera att resan är fullbokad och därmed kan du skriva upp dig som reserv vid återbud som sjukdom etc. Du blir då kontaktad och erbjuden en plats vid ett återbud.

För- och Efternamn(obligatorisk)

Din e-post(obligatorisk)

Ditt medlemsnummer (icke medlem anger 0)

Ditt mobilnummer

Önskad påstigningsplats

 Jag godkänner reglerna

Anmälda : 52/52 FULLBOKAD!

Antal uppskriva reserver : 0 st

OBS! Det blir endast en buss, när denna är fylld så är platserna fyllda.
Formuläret stänger ej per automatik när det är fullt utan detta görs manuellt, vilket innebär att risken finns för överbokning. Vid sådant fall kontaktar vi de som ej får plats på bussen och som istället får stå överst på reservlistan.

Alla resenärer på BFS resor förbinder sig att följa BFS stadgar. Stadgarna finns att läsa HÄR.

BFS vill understryka att anmälan till våra resor är bindande. BFS förbehåller sig rätten att fakturera för resan om en anmäld resenär inte dyker upp eller väljer att avanmäla sig.

BFS förbehåller sig rätten att avboka resan om intresset för resa är lågt.

Vi skickar alltid ett bekräftelse-mail på er reseanmälan. Kolla i mappen för Skräppost om den inte landar i er inkorg. 

Vid alla matcher efter den 1/12 2021 krävs ett giltigt Vaccinationsbevis för att få besöka arenan. Vi hänvisar till de krav som finns från Folkhälsomyndigheten och för de som ej kan uppvisa ett giltigt Vaccinationsbevis får man helt enkelt vänta utanför arenan under matchen då våra bussar ej är tillgängliga.