Våren 2014 startades en ny tradition i Blue Front Support. Vi kallar den ”BFS Hockey Night” och är en internmatch mellan två lag. Vi har köpt in en pokal som kommer att fungera som vandringspris och vi hoppas att detta skall vara ett roligt och uppskattat moment hos våra medlemmar.

Det går till så att föreningens styrelse varje år utser två lagkaptener. Anmälningsformulär för medlemmarna som vill spela läggs sedan ut på hemsidan och när deadline för anmälan gått, eller alla platser är fyllda, så väljer lagkaptenerna ihop sina respektive trupper i en draft. Varje lagkapten ser till att döpa sitt lag varje år och även fixa fram en logotyp. Lagnamn som tidigare deltagit får ej återinföras.

Viktig info gällande BFS Hockey Night 17/18:

På grund av få anmälningar har vi i BFS styrelse bestämt att det bästa för alla parter är att BFS Hockey Night 17/18 kommer att skjutas fram och avgöras i augusti, som en kick off inför nästkommande säsong.

Det ökar också chanserna till att få en matchtid på en helg och att då fler medlemmar i föreningen har möjligheten att delta.

Istiden som är bokad för BFS på torsdag kl. 19:15 är fortfarande tillgänglig för de som vill lira lite som uppladdning inför landskampen på fredag. Givetvis är det gratis.

FAQ:
Gäller mitt medlemskap i BFS för säsongen 17/18 om jag vill spela matchen? – JA

Behöver jag anmäla mig till matchen igen när nytt datum är spikat? – JA. De som var anmälda till första matchen kommer att få förtur till platserna.

Årets lag:

Tidigare lag:

Segrande lag

2016/2017 – Döderhult Teeth Crackers (vs. Mighty Icehawks, 11-8)
2015/2016 – Drunk Ducks (vs. Salt Bay Reapers, 9-8 sd.)
2014/2015 – Orrängen Cock Blockers (vs. Blå Jungfrun Islanders, 10-9)
2013/2014 – BK Bulten (vs. Löjan HC, 28-1)