Det börjar nalkas mot sitt slut för denna säsong gällande medlemskort. Detta innebär helt enkelt att det snart är dags att förnya det och få ett nytt och fräscht sådant. Just för tillfället håller vi på att ta fram ett mer praktiskt kort som lättare ska kunna gå ner i plånboken. Vi kommer att ta kontakt med samtliga befintliga medlemmar genom att man kommer att få ett inbetalningskort hemskickat på posten. Man väljer självklart om man vill vara med eller inte, men vi hoppas givetvis att så många som möjligt vill fortsätta vara med att stötta oss och se till att vi blir större än vad vi var förra säsongen! Till Er som inte var medlemmar förra året och vill bli en del av oss, klicka in under fliken ”medlem” och fyll i era uppgifter så kommer ni att bli kontaktade av oss. Med start i juli är ni välkomna att förnya.Väl mött