Beskrivning

Blue Front Support är IK Oskarshamns officiella supporterklubb som stöttar IK Oskarshamn i vått och torrt. Föreningen grundades 2010 efter några år utan någon supporterverksamhet i Oskarshamn och innan dess var Moore Support drivande i 12 år.

Vi strävar kontinuerligt efter att växa som förening samt att förbättra och utveckla vår verksamhet. Vi älskar hockey och den största anledningen till att vi finns är för att stötta vårt lag på både hemma- och bortais med en stark klackverksamhet och tifon. Vi tar avstånd från våld och rasism och hoppas att fler trogna Oskarshamnsfans skall hjälpa vår förening att bli bättre.

Om du vill bli medlem i Blue Front Support så klicka in under fliken ”medlemskap” högst upp på sidan och läs mer om hur du går till väga.

Engagemang

Blue Front Support arbetar med och engagerar sig i så mycket mer än vad alla vet om. Vi behöver alltid resurser av alla de slag. Det är av stor vikt att våra medlemmar hjälper föreningen att växa och inte förlitar sig helt på den förtroendevalda styrelsen.

Allt arbete är inte roligt och enkelt, däremot kan belöningarna bli snudd på fantastiska och tillsammans har vi riktigt skoj. Det viktiga med att engagera sig i Blue Front Support är att man kan bidra med sin tid, är beredd att arbeta för positiv läktarkultur och alltid vill IK Oskarshamns bästa.

Vad kan du bidra med? Hör av dig till oss och berätta lite om dig själv.

Exempel på vad du kan hjälpa oss med:

  • Sälja souvenirer
  • Bidra med grafiskt material
  • Hjälpa till att skapa tifon
  • etc etc

Hör av dig till oss!

Fakta

Bolagsform: Ideell förening

Organisationsnummer: 802413-6619

Bankgironummer: 653-2527

Medlemsrekord: 281