Under måndagen hade föreningens styrelse ett styrelsemöte. Återigen konstaterades brist på avhjälpande arbetsinsats från föreningens medlemmar när vi diskuterade hur föreningens styrelse skall se ut och skötas efter det kommande årsmötet.

Vi meddelar nu att vi kommer att hålla medlemsmöte onsdagen 6 maj klockan 19:00 (VIP-avdelningen i Be-Ge Hockey Center) där bland annat en valberedning skall tillsättas. Men det krävs mer än så. Vi går här med ut med ett formulär (finns nedan) där ni medlemmar kan anmäla ert intresse för arbetsinsatser under det kommande året. Rent konkret måste det komma in intresseanmälningar för följande poster;
– minst 7 stycken styrelseposter
– minst 3 stycken valberedning
– minst 5 stycken tifogrupp

Vi anser att det kommer att krävas en särskilt utvalt tifogrupp inför kommande säsong för att avlasta styrelsen i sitt arbete. Det krävs alltså att minst 5 personer är villiga att delta i detta. Vi skall under våren tillsätta en valberedning om tre personer. Dessa tre skall på tiden mellan medlemsmötet 6 maj och kommande årsmöte (senast sista juni) utse vilka som skall representera styrelsen kommande säsong. Därav tar vi även upp intresseanmälan för dessa sju styrelseposter för att hjälpa valberedningen i sitt arbete. Rent konkret, om intresseanmälningarna inte täcker upp dessa 15 platser så kommer sittande styrelse att avsäga sig sina uppdrag och föreningen kommer därmed att frysas och läggas på is tillsvidare. Nu är det upp till bevis för er eldsjälar att bjuda till. Observera att du kan anmäla ditt intresse om arbete på flera av dessa punkter då garanterad plats inte ges. Anmälning sker endast via formuläret nedan och skall vara inne senast tisdag 5 maj.

[contact-form-7 404 "Not Found"]