Vi har sammanställt en del av de frågor som vi återkommande får till oss. Hoppas detta skall ge er svar – annars är ni välkomna att Kontakta oss.

Kostar det pengar att vara med i Blue Front Support? 

För att vara en del i vår supporterförening betalar man årligen en medlemsavgift. Men vi välkomnar alla IKO-fans oavsett om man har medlemskap i Blue Front Support eller ej, till klacken på läktaren. Det kostar inget att stötta IKO eller att sjunga med i våra ramsor – såklart.

 

Hur blir jag medlem i Blue Front Support? 

Du klickar in dig på Denna sida, sedan godkänner du våra villkor och utför din betalning. Sedan kan du ladda ner ditt medlemskort i vår medlemsapp där vi även skickar ut nyheter och erbjudanden till våra medlemmar.

 

Kan jag betala mitt medlemskap genom att få en faktura i brevlådan? 

Nej tyvärr erbjuder vi inga pappersfakturor längre. Vi har moderniserat vår system till ett automatiserat medlemssystem – men det är verkligen jätteenkelt att lösa medlemskap via webben/telefonen. Om du inte kan själv så kontakta oss så guidar vi dig. Man kan dock välja e-faktura som betalmedel när man löser sitt medlemskap, men en fakturaavgift tillkommer.

 

Kan man få ett fysiskt medlemskort? 

Nej tyvärr ingår medlemskortet som en digital version i det automatiserade medlemssystem som vi använder oss av.

 

Kan man anmäla sig till era bussresor om man inte är medlem?

Det är lite olika. Ibland erbjuder vi resor som exklusivt till våra medlemmar och ibland är även icke medlemmar välkomna att anmäla sig. Detta står tydligt vid varje utannonserad resa vad som gäller. En icke medlem betalar alltid en extra peng för att åka med – så vår rekommendation är såklart att lösa medlemskap för efter ett par resor har den investeringen lönat sig.

 

Kan man åka med er buss men köpa sittplatsbiljett istället för ståplats?

Nej tyvärr. Våra resor är ett paket där man i priset får själva bussresan tur och retur till Oskarshamn, samt en ståplatsbiljett på bortastå.

 

Är det billigare för mig som barn/pensionär att åka med på era bussresor? 

Nej tyvärr. Biljetterna till bortastå kostar 100:- oavsett ålder. Detta styrs av det centrala avtalet i ligan. Ett säte på bussen kostar såklart också lika mycket oavsett ålder och därför blir priset för resan lika mycket oavsett hur gammal man är.

 

Hur ser jag att min anmälan till resa har kommit fram?

När du skickar din anmälan skall en grön ruta dyka upp på skärmen som meddelar att din anmälan är skickad. Om du också angett en korrekt e-postadress så skall du ha fått en anmälningsbekräftelse på din mail. Ibland kan det ta några minuter innan den kommer fram. Kolla också i din skräppost då den ibland hamnar där beroende på dina inställningar. Kontrollera alltid din e-post innan du skickar din anmälan.

 

Kan jag köpa halsduk eller tröja från er i ishallen?

Tyvärr får vi ej sälja våra produkter i ishallen längre sedan IKO gick upp i SHL. Vi säljer våra produkter på våra bussresor och ett par gånger om året anordnar vi försäljning på stan.