Nu på fredag 1/10, när IK Okarshamn möter Troja/Ljungby är Blue Front Support matchvärdar. Vi vill därmed bjuda in våra medlemmar till en bit mat innan matchen i Arenans VIP-avdelning. Priset är 150 kr per person och du måste vara över 20 år

På VIP-avdelningen i Arena Oskarshamn erbjuds möjlighet för Dig som medlem i Blue Front Support att ladda upp inför matchen i en trivsam miljö. Det är nu på fredag när Troja/Ljungby kommer på besök som vi i Blue Front Support kommer att vara matchvärdar. Vi vill därmed bjuda in våra medlemmar till god mat och dryck innan matchen.

Priset för detta är 150 kronor per person och då ingår mat samt tillträde till VIP-avdelningen. Matchbiljett och dricka ingår ej.

Du måste anmäla dig till Oss senast Onsdag kväll (29/9) klockan 18:00. Anmälan gör du per telefon 076-1187666 eller e-post:bluefrontsupport@live.se Om vi inte svarar på telefonen så går det bra att lämna ett röstmeddelande eller sms. I din anmälan måste vi ha följande uppgifter för att anmälan skall vara giltig: Fullständigt namn, personnummer samt telefonnummer.

OBS! Du måste ha fyllt 20 år för att få anmäla dig!