Blue Front Support kommer även för säsong 2021/2022 kunna erbjuda så kallade BFS säsongskort till IK Oskarshamns hemmamatcher.

IK Oskarshamn kommer för säsong 21/22 endast erbjuda förlängning av säsongskort om inga nytecknande.

Läs mer här ifrån IK Oskarshamns hemsida!

Förlängningen av befintliga säsongskort måste köpas innan 1 juni. Förlängning av medlemskap och nyskapande medlemskap hos Blue Front Support öppnas efter årsmötet 23 Maj. Namnet på Säsongskortet måste vara med i Blue Front Support medlemsförteckning.

Ni kan alltså förlänga era säsongskort innan ni förlängt eller skaffat medlemskap för Blue Front Support. Kontroll av BFS säsongskort mot medlemsregistret kommer att göras efter  15 augusti. Om man inte finns med i medlemsförteckningen efter detta datum så kommer man faktureras mellanskillnaden för ordinarie pris på säsongskortet.

BFS säsongskorttyper som kommer erbjudas för förlängning av befintliga säsongskort är följande:

Grundsäsong: BFS Vuxen ståplats 2 300:- (ordinarie pris 2700:-), BFS Ungdom ståplats (19 år el. yngre): 1 500:-

All inclusive: BFS Vuxen Ståplats: 2 800:- (ordinarie pris 3200:-) , BFS Ungdom (19 år el. yngre): 1 900:-

Ungdomskortet BFS ståplats är samma pris som ordinarie kort.

Vi har inget BFS kort för senior ståplats men vi rekommenderar medlemmar som är senior att byta medlemskap och lösa BFS Vuxen ståplats då detta kort är billigare än ordinarie seniorkortet på ståplats.

Vid eventuella restriktioner av åskådare på grund av Covid-19 pandemin och supporterföreningen får ett viss antal platser i arenan till sina medlemmar så kommer endast BFS korten gälla för säsongen 21/22 för dem platser som erbjuds till supporterföreningen. Så ändra säsongskortstyp till ett BFS Vuxen eller BFS Ungdom om du har annan typ av säsongskort!

 

Om du har frågor kring ditt säsongskort?

Betalning och förändring av säsongskortstyp – kontakta Tickster på tel. 0771 – 47 70 70 eller via mejl: support@tickster.com

Övriga frågor Säsongskort– kontakta Petra Gustafsson IK Oskarshamn på tel. 0491-38 22 06 eller via mejl: bokning@ikoskarshamn.se

Frågor om medlemskap Blue Front Support. Mejl: bluefrontsupport@live.se