Stort tack till alla er som varit med och stöttat laget under denna säsong! Utan er som varit med i klacken, vid sidan om klacken och alla andra som på något sett hjälpt oss hade den nya supporterföreningen inte existerat. Vi vänder ett extra stort tack till er som match efter match, hemmamatch som bortamatch, stått i klacken och både väsnats och sjungit fram grabbarna till segrar.

Vi har bara funnits en säsong men lärt oss otroligt mycket som vi kommer ha stor nytta av nu när jobbet inför nästa säsong redan har påbörjats. Den närmaste tiden kommer att präglas av möte med gamla och nya sponsorer i ett försök att dels behålla dom vi har, samt även teckna nya. Det är viktigt för oss att utvecklas och öka vår omsättning för att växa som förening och kunna bli mer proffsiga på alla dess plan. Vårt arbete med att ordna en lokal till alla medlemmar är fortfarande inte klart. Vi jobbar på det och kommer förmodligen kunna gå ut med mer information inom en snar framtid. 

Vi hoppas att alla medlemmar vill teckna nytt medlemskap till nästa säsong och att ni varit nöjda med det vi kunnat erbjuda så här långt. Det har varit en säsong med både glädje och mindre roliga saker, men det är så det ska vara och till nästa säsong ska vi fan i mig bli ännu vassare! Nytt medlemskap kommer att kunna tecknas runt maj/juni. Detta kommer vi att gå ut med lite längre fram. Tillsammans är vi starka!

Årets spelare gick till Nicklas Jadeland som visar att han verkligen brinner för det han gör. Han kommer till jobbet varje dag och levererar något varje match! Han kämpar, sliter och är fenomenal på isen. Detta ska han givetvis prisas för! Tack till alla er som röstat och bidragit med åsikt. Nicklas vann tätt följt av Stefan Pettersson . 

Ännu en gång: Stort tack för säsongen som gått och håll utkik för nya saker som händer i föreningen. Vi har grymma saker på gång inom kort. Kommentera gärna och utnyttja vårt forum för diskussioner!