Hej alla medlemmar och övriga som följer oss.

Vi vill till en början be om ursäkt för att det på sistone inte har uppdaterats så mycket här på sidan. Det har varit väldigt mycket att stå i både privat och andra saker inom föreningen som är på gång! Något som vi har lagt mycket kraft på är att försöka hitta en lokal att kunna vistas i. Detta är otroligt viktigt för oss och kommer att vara en samlingspunkt för alla befintliga medlemmar. Denna lokal är även viktig för att kunna utvecklas, bli större än vad vi redan är.

Vi har idag varit och kollat på en möjlig lokal som ligger i närheten av ishallen och som har väldigt stor potential. Just nu ligger ärendet hos fastighetsägaren och vi väntar på svar för att (om vi har tur) så snart som möjligt kunna göra den i ordning.

Något annat som kan vara av intresse är att vi för några dagar sedan skickat ut en inbjudan till de sponsorer som hjälpt oss under hela säsongen på en bit mat på Åströms bar  i mitten av mars. Där kommer vi från styrelsen i BFS att prata om säsongen som gått, framtiden och sist men inte minst: få alla våra sponsorer att vilja satsa på oss även kommande säsong! Det är viktigt för oss att ha ett nära samarbete med dom så dom vet vad som händer i föreningen, se vilka vi är och helt enkelt bara att få byta ett par ord med varandra. Ett gott samarbete gynnar alla parter.

Även fast denna säsong inte riktigt är slut, så har planerna för nästa säsong lite smått påbörjats. Vi har lärt oss otroligt mycket under detta år och vi kan bara bli bättre. För att inte gå in på detaljer så kan vi lova Er att dom mer praktiska bitarna kommer att förbättras och i stort sett på alla plan bli mer proffsiga!

Slutligen vill vi bara påminna att verkligen stötta IK Oskarshamn de matcher som är kvar och passa på att njuta av ishockeyn innan våren och sommaren kommer.