thumb_1920

Tre tappra oskarshamnssupportrar har beslutat sig för att cykla 125 mil till IK Oskarshamns första bortamatch mot Skellefteå AIK den 14 september.

I vissas öron låter det som en enkel match medan det för andra verkar som en helt omöjlig uppgift. För våra supportrar handlar det inte om cykling överhuvudtaget.

Den här resan görs för kärleken till hockeyn och för att vi tillsammans sluter upp när andra behöver vårt stöd. Den 26 december, i slutet av andra perioden mellan Leksands IF och Almtuna IS hände det som inte fick hända. Tobias Forsberg ådrog sig en svår nackskada under matchen.

Som hockeyälskare vill nu Blue Front Support tillsammans med er visa att vi oavsett landsände och lagtillhörighet tillsammans öppnar våra hjärtan och plånböcker och sluter upp under flaggen – You’ll Never Ride Alone #CyklaFörTobbe.

Oskarshamnssupportrarna kommer att passera ett flertal arenor och vi uppmanar alla klubbar att dela informationen i alla kanaler ni förfogar över samt utmana era supportrar att ta följe och cykla med en bit och dela QR-koden nedan så att vi kan samla pengar till Tobias Forsbergs stiftelse.

Alla pengar vi supportrar tillsammans samlar in kommer vi att lämna över till Leksands IF under matchen mellan IK Oskarshamn och Leksand den 17 september.

Låt oss visa att vi är världens bästa supportrar. Låt oss visa att You’ll Never Ride Alone!

Initiativtagare: Blue Front Support och IK Oskarshamn med fint stöd av:
Följ våra cyklister live mellan 5 september och 13 september >>

Hela reseplanen samt kontaktuppgifter hittar du här >> 

För att bidra till cykelresans insamling till Tobias Forsbergs stiftelse gör du så här:

Privatpersoner:
Öppna Swish, klicka på betala och välj kameraikonen. Scanna QR-koden nedan så kommer du till insamlingen #cyklaförtobbe:

SWISHNUMMER: 1236955199

Företag:
Du kan som företagare stötta insamlingen genom att bidra via
Bankgiro: 653-2527, Meddelande: Cykla För Tobbe

Organisationsnummer till Blue Front Support som ansvarar för insamlingen:
802413-6619