I lördags startade den nyvalda styrelsen upp säsongens arbete med en Work-shop i Be-Ge Hockey Center. Dagen innefattade bland annat styrelsemöte, möte med representanter från IKO samt städning och inventering i såväl förråd och shop.

Vi ser med spänning fram emot kommande säsong tillsammans med er. Vi känner att vi är en förening på väg uppåt och det faktum att vi växer i så väl klackverksamhet som i medlemsantal är en viktig grund för oss att stå på. Inom kort kommer ni ges möjlighet att lösa era medlemskap för kommande säsong och därmed även kunna köpa säsongskort hos IKO med rabatt redan nu. Ni glömmer väl inte bort att ni som medlem i Blue Front Support får 400:- rabatt på det vuxna säsongskortet på ståplats? Nytt för i år är också att ungdomar får 200:- rabatt på säsongskort hos IKO mot uppvisande av medlemskap hos oss i Blue Front Support.

Vi i styrelsen har nu även fördelat huvudansvaret för de tunga arbetsområderna  så som reseansvarig, tifo-ansvarig osv. Information om detta kan ni läsa på undersidan ”Kontakta oss”.

Vi önskar er en glad sommar! Men glöm inte bort att redan under sommaren förbereda dig för hockeysäsongen genom att lösa medlemskap, säsongskort och stötta insamlingen till Supporterspelaren.