Vi har det supporterblod i oss som gör att vi alltid kommer att brinna för IK Oskarshamn och dess klubbmärke. Denna säsongs motgångar påverkar oss alla mycket negativt och vi har nu nått vår gräns. Vi ser flera aspekter på att laget underpresterar gång på gång. Faktum är att spelarmaterialet vi har i dagens trupp är bland de bättre vi någonsin haft. Att spelet till synes helt saknar en konstruktiv spelidé och kantas av omotiverade och ängsliga spelarinsatser är efter 39 omgångar inte otur, det är ett misslyckande. Att vi har en trio av tränare i båset har inte gett den positiva effekt som man hoppats på och tyvärr så kräver vi som fans nu en omedelbar förändring.

Vi alla älskar Fredrik Söderström som person och hans insatser för vår klubb och stad har varit mycket goda. Men allt har sin tid – och Fredriks tid är över nu. Vi vill att laget leds av en annan tränare än Fredrik i kommande hemmamatch 17 januari.

Detta är ett tråkigt krav av oss att ställa, men vi älskar vårt lag för mycket för att stå vid sidan av och se på när skeppet kantrar. Blue Front Support har aldrig tidigare ställt krav på IK Oskarshamns sportsliga organisation, men det gör vi nu. Fredrik Söderström, tack för dina insatser, men det är dags att söka en ny arbetsgivare nu.

// Blue Front Supports styrelse