Hockeyvänner – i år har vi något riktigt stort och unikt på gång i Oskarshamn. Vi tillhör hittills det absoluta toppskiktet i ormgropen vi kallar för Hockeyallsvenskan. Poängen som vårt älskade IK Oskarshamn har spelat ihop kan ingen ta ifrån oss och vi hoppas att det ska bli många fler innan vårblommorna slår ut igen framåt påsk.

Vi i Blue Front Support vill därför uppmana Dig som Oskarshamnssupporter att verkligen ge allt nu – detta ska bli vårt år. Vi välkomnar alla till ”klackhörnet” i Arena Oskarshamn på hemmamatcherna, oavsett om du vill skrika dig hes eller bara känna på stämningen. Glöm inte heller bort möjligheten vi ger våra medlemmar att resa med på ett urval ruggit roliga resor till bortamatcher runt om i landet.

Nu kör vi så det ryker och tillsammans gör vi detta till en vinter att minnas. Mot nya poäng och nya framgångar.