Vi vill meddela att medlemskorten för medlemmarna kommande säsong kommer att dröja ytterligare ett par veckor. Vi ber om ursäkt för detta men anledningen är att vi försöker jobba in fler förmåner på kortet, allt för att göra era medlemsskap så förmånliga som möjligt.

Ni kan absolut redan nu betala in er medlemsavgift så får ni ert medlemskort så fort dom är tryckta. Det kommer även gå bra att köpa säsongskort hos IK Oskarshamn. När er medlemsavgift är betald (kan ta upp till tre bankdagar innan vi ser er insättning) så kommer vi att meddela IKO detta och de kommer att ha en lista på sitt kansli över betalda medlemmar i Blue Front Support, detta gör att ni kan köpa era rabbaterade säsongskort!

Ni som varit medlemmar hos oss föregående säsong får i dagarna hem ett inbetalningskort för kommande säsongs medlemsavgift. Ni som inte tidigare varit medlemmar men önskar att bli det kan skicka en ansökan genom att klicka på ”Medlem” i menyn här på hemsidan.