Blue Front Support bjuder in alla hockeyälskare till pysseldag i Arena Oskarshamn, lördagen den 19 Maj!

Dagen börjar klockan 10:00 med att vår Tifo-grupp sätter oss i arbete där vi tillsammans förbereder en del av vinterns tifoarrangemang. Detta rundar vi av omkring klockan 15:00 med att Blue Front Support bjuder alla aktiva deltagare på pizza samt att vi arrangerar 2012 års TV-spelsturnering där vi kommer spela NHL i lag om två och två. För att få vara med i denna turnering så måste man även ha deltagit i dagens tifo-arbete. Vi kommer att lämna lokalen efter tv-spelsturneringen är avslutad och tyvärr finns det ingen möjlighet att se Champions League-finalen här. IK Oskarshamns ordförande, Mats Söder, kommer även att besöka oss för att diskutera bland annat framtid och utveckling med alla er som brinner för IKO.

Ingen föranmälan krävs och alla är välkomna.