Vi från Blue Front Support vill önska våra medlemmar och övriga IKO-fans en riktigt God Jul! Om vi ska summera hösten så har vi med blandad framgång och bra stämning landat på en stabil play-off plats, något vi måste vara nöjda med. Vårt samarbete med IK Oskarshamn växer hela tiden och vi har mycket nytt på gång som ska hjälpa Blue Front Support att växa som förening och vi hoppas kunna få fler att visa sitt stöd för oss genom att lösa medlemskap. På detta sätt kan vi utveckla större tifon och arrangera fler resor, stora som små.

Tisdagen 27e December gästas Arena Oskarshamn av Leksand, antagligen med Tommy Salo i spetsen. Utöver en riktig höjdarmatch så kommer vi även få se Alexander Johanssons tröja hissas till taket samt pausunderhållning i form av julkonsert med Gymsär. Missa inte matchen!