Förra säsongens succé med tre supporterbussar med uppladdning och sedan en marsch till bortastå blir av igen! Vi kör en ny medlemsresa för att kicka igång säsongen på bästa sätt!
 
Lördagen den 23 september åker vi tillsammans med IKO och dess partners till Jönköping och har gemensam lunch med uppsnack i hyrd lokal. Därefter går vi vidare till Husqvarna Garden och ser matchen HV71 – IK Oskarshamn.
 
Blue Front Support kommer bjuda sina medlemmar på bussbiljetten så man kommer endast att betala matchbiljett bortastå och mat. För att åka med Blue Front Supports bussar denna resa måste man ha löst medlemskap i Blue Front Support för säsongen 2023-2024.
 
Mer info kommer senare i sommar hur man anmäler sig till evenemanget men boka upp datumet redan nu i era kalendrar så ni inte blir dubbelbokade! Lös ditt medlemskap enkelt här

Medlemsresa22-23