Inför säsongen gör Blue Front Support en ändring i sin styrelse. Ordförande Jimmy Nordén avgår, vilket han förvarnade om redan på föreningens årsmöte, detta på grund av en ny tjänst på sitt arbete som kräver mer tid av honom.
– Jimmy Nordén avslutar med flaggan i topp och han har gjort ett kanonjobb som tillsammans med oss andra byggt upp denna förening. Han kommer att vara fortsatt engagerad och hjälpa oss i den mån av tid som han kan avvara och även fungera som en slags mentor åt oss andra, säger Tobias Karlsson.

Till ny ordförande röstades under lördagen Mattias Gustavsson in, som tidigare varit kassör i föreningen.
– Det känns som ett naturligt steg för mig att ta över efter Jimmy, jag ser fram emot utmaningen, säger den nyvalde ordföranden Mattias Gustavsson.

För att täcka upp luckan som kassör presenterar vi idag en ny styrelsemedlem i Martin Persson. Martin som varit IKO-supporter sedan barnsben har nyligen flyttat tillbaka till Oskarshamn efter tre års studier i Linköping.

Blue Front Support skänker ett stort tack till Jimmy Nordén för dina arbetsinsatser och välkomnar Martin Persson till föreningen.