Styrelsen från Blue Front Support kan idag meddela att två nya namn presenteras som tifoansvariga. Dom heter Andreas Hauge Sjöstrand och Mathias Borg och kommer passa väldigt bra in i rollen som ledare av tifoaktiviteterna i ishallen. Deras roll blir att samordna allt tifo så att det blir så bra som möjligt under matcherna, att helt enkelt ta tifot till en helt ny nivå! Båda dessa killar är inga nya ansikten för oss supportrar. Dom brukar vara på de flesta matcher, hemma som borta och stötta IK Oskarshamn med allt vad det innebär.

-Vi är väldigt glada att få in dessa grabbar som tifoansvariga och ser med glädje fram emot att ge dom den bästa start dom kan få. Dom har många nya ideer och det ska bli roligt att få införliva deras tankar till verklighet, säger föreningens ordförande Jimmy Nordén.