Blue Front Support kommer även för säsong 2022/2023 kunna erbjuda så kallade BFS säsongskort till IK Oskarshamns hemmamatcher.

IK Oskarshamn kommer för säsong 22/23 erbjuda förlängning av säsongskort samt nytecknade.

Förlängning av befintliga säsongskort har ni fått ett mejl om hur ni förlänger genom IK Oskarshamn.

För nytecknade BFS rabatterade säsongskort nås detta via erbjudandelänk i vår medlemsapp Cardskipper. Ni som var medlemmar föregående säsong har instruktioner i Cardskipper hur ni förlänger. Om ni vill bli medlem har ni information hur ni blir medlemmar och får tillgång till Cardskipper här. Medlemskap

Kontroll av BFS säsongskort mot medlemsregistret kommer att göras efter 15 augusti. Om man inte finns med i medlemsförteckningen efter detta datum så kommer man faktureras mellanskillnaden för ordinarie pris på säsongskortet.

Seriekort: BFS Vuxen ståplats 2 300:- (ordinarie pris 2700:-),

Om ni har ett ordinarie säsongskort från föregående säsong och vill ändra till ett BFS säsongskort följer ni de anvisningar ni fått av IK Oskarshamn genom mejla bokning@ikoskarshamn.se och förklara att ni vill ändra typ av säsongskort.

Frågor om medlemskap Blue Front Support. Mejl: bluefrontsupport@live.se