Hej medlemmar!

Som ni vet om har de nya pandemirestriktionerna påverkat hockeyn på nytt och det innebär att IKO endast får ta in 500 åskådare på sina matcher. IKO räknar med att kunna erbjuda alla säsongskortsinnehavare att gå på var tredje hemmamatch. Vi i Blue Front Support har blivit erbjudna 20 fasta platser för att säkerställa en klack.

Vi från styrelsens sida hänvisar till tidigare omröstning inför säsongen där 100% av er som röstade, röstade Ja till att låta Styrelsen disponera ut fasta platser.

Vi har alltså valt ut 20 personer som har tilldelats en fast plats och vi har redan informerat berörda personer om detta. Urvalet på dessa 20 personer är gjort genom att se över medlemskap i föreningen, giltigt BFS-säsongskort, engagemang och närvaro i klacken, år i föreningen, styrelseengagemang i vår förening samt närvaro vid bortaresor. Vi ser det som en styrka att kunna plocka ihop en röststark klack till lagets hemmamatcher.

Vi har skickat in listan med 20 namn till IKO och det är IKO som disponerar biljetterna. Eventuella frågor hänvisas till IKO:s kansli.

Till er övriga – håll ut. Snart får vi ha fullsatta läktare på nytt.

Mvh. Styrelsen.