Vi i Blue Front Support har fått in en hälsning från IK Oskarshamns klubbchef:

Hej Blue Front Support.

Jag vill från botten av mitt hjärta framföra vårt varma tack för er insats på läktaren vid lördagens hemmapremiär i SHL mot Luleå. Ni skapade en grym stämning trots att arenan i övrigt var tom och vi vet att detta påverkar spelarna i laget i positiv riktning.

Vi uppskattar också verkligen hur ni tog till er av direktiven och restriktionerna och hur ni skötte detta prickfritt.

Vänligen framför detta till alla som var på plats i lördags.

Tack!

Med vänlig hälsning,

Martin Åkerberg, Klubbchef IK Oskarshamn


Vi från Blue Front Support hoppas att direktiv angående torsdagens hemmamatch mot Färjestad kan släppas under dagen idag tisdag. Vi måste komma ihåg att det är IK Oskarshamn som äger eventet och som skapar de regler och direktiv som vi gäster får hålla oss till gällande vilka som bjuds in till arenan och hur de närvarande gästerna skall upprätthålla sig.