CardskipperDet gamla Medlemsregistret är nu borttaget. Ni medlemmar har haft chansen att gå in där och uppdatera era kontaktuppgifter. Ni som har haft korrekt angivna e-postadresser och/eller mobilnummer har fått en automatisk inbjudan till det nya Medlemsregistret.

Har ni inte fått inbjudan eller inte tidigare varit medlem hos kan ni enkelt registrera er som nya medlemmar i Blue Front Support. Detta gör ni genom att klicka er in på https://apply.cardskipper.se/v21

Observera att vi gått över till digitala medlemskort.
När du slutfört registreringen kommer du få ett sms/e-post (kolla eventuellt mappen för Skräppost) med instruktioner som är viktiga att följa för att kunna ta del av ditt digitala medlemskort och dina medlemsförmåner.

Vid familjemedlemskap kan man ladda ned sina barns medlemskort i sin egna app, hur man gör detta hitta du info om i denna länk:
https://www.cardskipper.com/sv/support/lagg-till-familjemedlemmar/

Dem rabatterade säsongskorten hos IK Oskarshamn kommer släppas 2020-06-01 klockan 08.00 och du kommer få länken direkt i appen om du förlängt ditt medlemskap.

Läs mer på fliken Medlemskap.