Säsongskort

Efter söndagens årsmöte är nu en ny styrelse på plats som skall bita i kommande säsongs utmaningar. Arbetet är redan igår och de två punkter som står överst på vår prioriteringslista är att få ut förnyelsemöjligheter på era medlemskap samt att erbjuda er medlemmar den utlovade rabatten på ståplats-säsongskort för säsongen 2020/2021.

IKO har redan släppt säsongskort till försäljning, men ni som har för avsikt att vara medlemmar i Blue Front Support och därmed köpa era säsongskort via oss bör ha lite is i magen.

Inom kort kommer vi släppa våra medlemskap för kommande säsong. De som sedan löser sitt medlemskap kommer i samband med detta att få en web-länk som ni sedan använder för att köpa era rabatterade säsongskort på.

När ni förlänger (eller löser ett nytt medlemskap i BFS) så är vi tacksamma om ni uppdaterar era uppgifter gällande postadress samt e-postadress. Länken får ni snabbast om ni har en e-postadress angiven. Annars får ni länken först i samband med att ni får hem ert medlemskort på posten. Detta kan ta lite tid från betalning till dess att medlemskortet dyker upp i din brevlåda.

Gällande säsongskorten har vi reserverat 300 ståplatskort med BFS-rabatt. Dessa är reserverade för er medlemmar till den 31 juli 2020. Alltså gäller först till kvarn på dessa säsongskort samt att ni bör ha i åtanke att betala ert medlemskap i tid för att hinna få weblänken till säsongskorten.

När vi senare i augusti kan summera vilka som löst ut våra rabatterade säsongskort kommer vi göra en avstämning mot BFS medlemsregister. Om någon skulle ha köpt ett säsongskort via oss men inte vara medlem så riskerar ni att få ert säsongskort annullerat.

För övrigt vill vi meddela att protokoll från gårdagens möte samt mer information kring ny styrelse och liknande kommer upp senare i veckan.