Säsongen 2010/2011 skulle för oss bli en mycket underlig säsong. Men den är inte över ännu och tillsammans vill vi jobba stenhårt för att förlänga säsongen så långt som möjligt. Vi från
Blue Front Support vill poängtera hur stolta vi är att kalla oss Oskarshamnssupportrar när vi reser land och rike runt för att stötta IK Oskarshamn. Vi hoppas att fler supportrar ställer upp nu när killarna på isen har ett sänkt självförtroende, det är nu vi behövs. Det återstår hela 18 matcher, 54 poäng innan grundserien är avklarad.

Det är lätt att bli negativ, det är inte roligt att se sitt lag förlora. Men om vi fyller hallen, sjunger, hejjar och stöttar så blir chanserna så otroligt mycket större för laget att ta de viktiga poängen.

Blue Front Support har även idag varit i kontant med IK Oskarshamns spelare för att visa att vi kommer ge järnet resten av säsongen.

Nu kör vi!