bfs-bjuder-på-speedway

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lider du också av svårartad hockeyabstinens?

BFS och Dackarna erbjuder tisdag den 16/7 alla medlemmar i BFS chansen att stilla  sin abstinens med ett stekhett speedway-derby när Dackarna tar emot Västervik.

För alla medlemmar i BFS är resa och biljett helt gratis – den enda motprestationen som krävs är ett högljutt stöttande av hemmalaget, gärna tillsammans med Dackarnas egen supporterförening Spinning Wheels.

Vill du hänga med? Anmäl dig nedan.

Anmälan till resa - Frölunda 18/2
Ditt namn:
Ditt telefonnummer:
Din e-post:
Är du medlem?:
 Ja Nej


Jag godkänner att jag är införstådd i föreningens stadgar och regler gällande denna resa. Jag accepterar även att min anmälan är bindande och att jag blir fakturerad resekostnaden om min närvaro uteblir.


Ps. det här blir med största säkerhet vår enda chans att få slå Västervik den här säsongen…