För att förtydliga en del frågetecken som finns angående Västerviksresan har vi nu varit i kontakt med Västerviks IK. Blue Front Support har köpt 150 biljetter till bortastå på förhand. Det är så många biljetter man har rätt att köpa som officiell supporterförening. Dessa delar vi ut till våra resenärer på bussarna i samband med betalningen.

Vi kommer gå ut med passagerarlistor när vi stänger anmälan. Buss nummer 2 och 3 har samma avgångstid och betalning för både resa och matchbiljett sker på bussarna. Ta med jämna kontanter eller förbered er att betala med Swish för en snabb och smidig hantering.

Eftersom vi planerar en kortare promenad från Västerviks busstorg till ishallen (om det inte regnar) så ansvarar man därför för den biljett man fått själv.

Totalt får det plats 250 personer på bortasektionen i Västerviks ishall. Våra 150 resenärer är garanterade plats då vi redan köpt biljetterna. För övriga IKO-fans finns alltså 100 platser kvar på bortasektionen.

Vi rekommenderar samtliga IKO-fans att möta upp BFS på Västerviks Busstorg klockan 18:25 för gemensam marsch mot ishallen. Där har vi en egen ingång där personal utför visitering enligt standard.

Den restaurang där ”Buss 1” kommer att ladda upp förbli en hemlighet tills vi anländer. Till denna buss finns fortfarande ett par platser kvar. Buss nummer 2 är fullbokad och Buss nummer 3 har ett antal platser kvar. Vill man vara garanterad en plats på bortasektionen i Västervik bör man anmäla sig till våra bussar.

Väl mött!