Vi tackar för de 38 svar som vi fick in. Varje svar är viktigt för att vi ska kunna utveckla föreningen och ständigt förbättra oss.

Vi vill här presentera en del av de viktigaste svaren från enkäten:

BFS viktigaste uppgift

Medlemmar:

ska%cc%88rmklipp-2016-09-17-13-59-51

Icke medlemmar:

ska%cc%88rmklipp-2016-09-17-14-18-27

Både medlemmar i föreningen och icke medlemmar är överens om att stämningen på läktaren är det viktigaste. Vi kommer att lägga extra fokus på detta. En del i satsningen blir ett närmare samarbete med IKO samt satsningar ännu häftigare tifo. Vi kommer att vara än mer aktiva den här säsongen med tifo-insamlingar dedikerade till specifika tifon. Håll utkik!

Också på frågan ”Är det något du tycker att BFS bör göra annorlunda?” skiner vikten av att skapa stämning igenom där många efterfrågar försök att locka fler till klacken och större försök att få med resten av arenan. Detta är självklart något som vi ständigt jobbar hårt med, men här behöver vi alla hockeyälskares hjälp. Vi kommer också starta ett projekt med avsikt att utvärdera hur vi kan få fler att vilja skapa stämning och inramning under matcherna.

BFS-event

ska%cc%88rmklipp-2016-09-17-14-23-57

Enkätsvaren visar att det finns intresse för alla våra olika former av medlemsevent. Vi kommer fortsätta ta fram förslag på aktiviteter som medlemmarna i föreningen kan delta i. Fler event efterfrågas också i svaren på frågan ”Är det något du tycker att BFS bör göra annorlunda?”.

Vi från BFS Styrelse vill än en gång tacka för era viktiga synpunkter. Nu fortsätter vi se till att den här säsongen blir den bästa någonsin!