Det har diskuterats kring trumman, återigen. Vi i styrelsen har diskuterat detta ärende med de engagerade medlemmarna på två stycken läktarmöten och vi står fast vid vårt beslut och undanbeder oss anonyma åsikter på internet.

Det som kommer gälla även i fortsättningen är att den stora trumman kommer att användas som en dov takttrumma med vadderade trumstockar. Eftersom den personen som åtagit sig huvudansvar för detta i år, dels även driver shoppen i ishallen och inte alltid kan ta sig till matcherna så kommer ansvaret för trummandet att stå på tre personer. Detta är dels Mathias Borg men även Andreas Hauge och styrelsemedlemmen Joakim ”Svinto” Johansson. Vi är måna om att vi vill ha rätt ljud på trummandet och att den som sköter detta skall vara medlem i föreningen.

När frågan ännu en gång har lyfts vill vi åter betona att den forne trummisen Joachim fortfarande, och alltid har varit, hjärtligt välkommen att hjälpa oss med sång och klapp i klacken. Vi har aldrig kört bort honom, det handlar enbart om att vi vill ha rätt ljud från trumman och att en av föreningens medlemmar skall sköta trummandet.

På senaste läktarmötet togs detta beslut gemensamt där vi i styrelsen även lät oss meddela att om medlemmarna inte är nöjda med våra beslut så lämnar vi våra platser till förfogande.

Nu ber vi från styrelsen alla er att stötta detta beslut och stänga detta ärende. Vi behöver fokusera på hockeyn och att hjälpa laget i våra hjärtan att klara ut denna säsong. Väl mött i Arenan.

Hälsningar Styrelsen, via undertecknad.