Som ni säkert vet om så spelar IKO en träningscup i Kallinge helgen 17-18 augusti i år.
Det är fyra lag som deltar. Förutom Oskarshamn är det värdarna Kallinge/Ronneby, Malmö och Karlskrona. Där kommer Oskarshamn att möta Karlskrona i en ”semi” på lördagen och sedan ett utav de andra lagen på söndagen.

Vi i Blue Front Support tänker givetvis vara på plats! Först försökte vi boka en sporthall som boende av Ronneby kommun, men nekades. Här kommer lite nyttig information för er kring denna helg!

Senare i veckan kommer KRIF att släppa biljett- och boendeinformation för cupen. Som vi har tolkat det så kommer det finnas enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum. Så ni som tänkt åka, ni kan börja prata och para ihop er redan nu för det gäller att boka snabbt! Räkna med att rumen säljs slut fort! Vi vet ännu inga priser, men uppskattningsvis så ligger det på ungefär 350-500 kr per person.

Biljetterna till cupen kommer också att släppas och där är priserna enligt följande:
Ståplats. En match = 100 kr. En dag = 160 kr. 2 dagars = 250 kr. Sittplats dyrare.

Utanför ishallen kommer det finnas servering av mat och dryck, även alkohol. Grillbuffé på Ronneby Brunn serveras på Lördagskvällen efter matchen KRIF – Malmö. Pris 195 kr. Måste förbokas.

Transport ordnar ni med själva, arrangerade bussar blir en för stor kostnad när det handlar om två dagar. Bilpool på hemsidan kan ordnas om så önskas.

Håll utkik under torsdagen/fredagen för vidare information