Hej allesammans och god fortsättning på det nya året.
Vi är i ett otroligt viktigt skede av serien nu där vi verkligen är i hetluften och tampas om en plats i playoff-serien. Alla poäng är viktiga och minsta lilla extra stöd från oss fans är guld värt.

Tyvärr kommer vi inte att arrangera någon bussresa till Ljungby nästa vecka av flera anledningar. Dels har vi gjort bedömningen att det blirt svårt att fylla en buss i slutet av januari då kassan hos många är minimerad. Dels har vi svårt att finna resvärdar under veckodagar.

Vi har ett samarbete med Big Bang för Viasat-sända bortamatcher. Matchen mot Troja/Ljungby sänds på Viasat – dock har Big Bang inte öppet denna dag. Jag vädjade därför till IKO att anordna ett event kring denna bortamatch i ishallen – och fick gehör. VIP-avdelningen i Arena Oskarshamn öppnar 17:30 och det är fritt inträde för samtliga. Baren är öppen och det finns även möjlighet att köpa god mat från köket. Detta är alltså tisdagen 22 januari.

Vi kan meddela att vi däremot planerar bussresor till Karlskrona och Tingsryd – förutsatt att vi inte är bortspelade från chansen att nå topp sju.

Innan årsskiftet valde vår tifo-grupp att hoppa av sitt arbete. Du som har intresse för att bidra med tillverkning av flaggor, banderoller och dylikt kan kontakta vår ordförande för mer information.

Vi i Blue Front Support ser fram emot en spännande upplösning av serien under våren tillsammans med er supportrar. Det är viktigt att vi jobbar mot samma mål och främjar IK Oskarshamn på bästa möjliga sätt. Vi ses i klacken!