Glada nyheter! Martin Svenson kontaktade Blue Front Support under förmiddagen och meddelar att IK Oskarshamn går in med ett ekonomiskt stöd för att kunna garantera bussresan till Tingsryd på fredag!

Antalet anmälda har alltså inte ännu nått upp i den siffra som krävs för att vi ska kunna gå med break even i arrangemanget, men IKO utlovar att betala en eventuell mellanskillnad. Detta medför att vi nu kan garantera bussresan.
– Det är ett otroligt viktigt skede av serien nu och grabbarna i laget är väldigt taggade på att plocka bortapoäng inför sina favoritfans, säger Martin Svenson när han ringer upp för att ge det glada beskedet.

Vi hoppas att fler anmäler sig nu när vi kan garantera resan, kom även ihåg att ju fler som reser med, dessto mindre blir den ekonomiska ersättningen som IKO går in med.

Mot Tingsrydsskogen!